Het is tijd voor iets nieuws, dat voel ik. Dit is het dan, een begin met een nieuw concept: Voel je fijn! Want dat is toch wat we allemaal willen? Vandaag is de aftrap met de introductie van het Levenswiel. In de zomer volgen trainingen en een e-book. De uitwerking van het concept vindt plaats in de komende maanden. In mijn hoofd is alles er al. Er komt ook een mooie website.

Mijn eigen weg

Het afgelopen half jaar heb ik meer dan ooit gevoeld dat ik mijn eigen weg mag bewandelen. Dat ik dingen op mijn eigen manier mag doen. Het was nog best een innerlijk gevecht om mezelf daar toestemming en ruimte voor te geven. Het is spannend, maar die ruimte en toestemming zijn er nu. Een belangrijk onderdeel van mijn weg is om Voel je fijn! neer te zetten. Een concept dat ik al jaren met me meedraag, sinds februari 2014 om precies te zijn. Na 7 jaar is de tijd rijp en mag het eindelijk tot leven komen.

De eerste stap

Ik heb ervoor gekozen om van start te gaan voordat ik alles heb uitgedacht. Dat is een bewuste keuze: de eerste stap en daarna het proces volgen. Zo doe ik dat, ook toen ik nog niet zo goed mijn eigen weg durfde te bewandelen. Het heeft geleid tot mooie ervaringen en ontmoetingen; soms ook tot grote teleurstellingen. Het heeft me gebracht wat ik nodig had om mezelf fijn te voelen. Uiteindelijk heb ik zoveel kennis, vaardigheden en ervaring verzameld, die ik nu kan bundelen en wil doorgeven in Voel je fijn!

Levenswiel

Met het Levenswiel trap ik af. Het is een mooi instrument om de balans op te maken, de balans in jouw leven. Dat is de eerste stap. Dan kun je keuzes maken. Of niet.

Vanaf vandaag is de online introductie van de training ‘Hoe rolt jouw Levenswiel?’ beschikbaar. In deze introductie maak je kennis met het Levenswiel en kun je het downloaden om zelf te gebruiken. Het is gratis.

In juli en augustus volgen online trainingen en een e-book waarvoor je je al kunt inschrijven.

Een fijne toekomst

Mijn Levenswiel is inmiddels behoorlijk in balans. Ik wil graag anderen helpen om hun balans te vinden, om zich fijn te voelen. Volledige balans is er meestal maar kort. Ik heb ooit geleerd, bij biologie vermoed ik, dat onbalans nodig is om weer tot een nieuwe balans te komen. Het is een natuurwet. Onbalans biedt dus mogelijkheden voor ontwikkeling en groei. Durf jij het aan?

Aanmelden en informatie

Meer informatie over de trainingen en inschrijven, vind je op Training
Ik hoop dat jij meedoet!