Hoe rolt jouw Levenswiel?

Het Levenswiel is een mooi instrument om inzicht te krijgen in ‘hoe jouw Levenswiel rolt’. Je krijgt een beeld, heel zichtbaar, van hoe jij je leven ervaart op tien verschillende levensgebieden. In één oogopslag zie je hoe al die gebieden met elkaar in balans staan.

Met dit inzicht kun je aan de slag gaan, zoals je dat zelf wilt. Of je neemt het mee naar je coach of therapeut. Een aantal therapeuten gebruikt dit Levenswiel in hun praktijk.

In de online trainingen met de titel ‘Hoe rolt jouw Levenswiel?’ leer ik je hoe je het wiel in kunt zetten. En het fijne is: je kunt de trainingen op je eigen tijd en plaats volgen.

Introductie

Het leukste is om het zelf te doen en ervaren!

Voor een voorproefje kun je je inschrijven voor de gratis introductie. Je krijgt een korte uitleg over het Levenswiel en hoe je deze kunt gebruiken. Via de introductie kun je het Levenswiel downloaden om zelf te gebruiken.

Ja, ik wil de introductie doen en het Levenswiel downloaden:

Training ‘Hoe rolt jouw Levenswiel’

Wil jij meer uit jouw Levenswiel halen? In de online training krijg je in een viertal modules  een uitgebreide uitleg over de levensgebieden en tips om mee aan de slag te gaan. Je krijgt toegang tot de online community op Facebook om je ervaringen en vragen te delen met anderen. Het e-book ‘Zelf aan de slag met het Levenswiel’ krijg je gratis als je de training volgt.

Naar verwachting start de training ‘Hoe rolt jouw Levenswiel?’ in de tweede helft van juli.
De training kost € 47,00. Wil je zo snel mogelijk aan de slag? Schrijf je dan nu alvast in. Als je het inschrijfformulier (dat bij de introductie staat) invult, kun je in de shop kiezen voor de training ‘Hoe rolt jouw Levenswiel’.

Een ingekleurd Levenswiel, fijn om er de tijd voor te nemen.
Het geeft direct inzicht.

Start-aanbieding ‘Hoe rolt jouw Levenswiel?’

Ben je zo enthousiast dat je niet kunt wachten tot augustus tot de online training begint, dan heb ik nog een speciale start-aanbieding. In juli ga ik met de training maken. Jij kunt mij daarbij helpen terwijl je zelf leert hoe je jouw Levenswiel kunt gebruiken en inzetten om meer balans in je leven te krijgen.

Op 4 donderdagen start om 20:00 uur  tot ongeveer 21:15 uur een online sessie waar jij aan deel kunt nemen. Ik geef de training live en jij kunt vragen stellen en feedback geven. Omdat het de eerste training is, betaal je slechts € 29,00. Wil en kun jij op 1, 8, 15 en 22 juli meedoen? Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers, dus schrijf je snel in als je verzekerd wilt zijn van een plaatsje:

Totaal: € -


E-book

Een e-book  ‘Aan de slag met jouw Levenswiel’  is in de maak. In het e-book zijn de levensgebieden uit het Levenswiel uitgewerkt om je te helpen bij het invullen van jouw Levenswiel.

Je krijgt natuurlijk ook tips om aan de slag te gaan met jouw Levenswiel.

In augustus komt het e-book uit. Wil jij het als eerste in je mailbox krijgen? Bestel het e-book ‘Aan de slag met jouw Levenswiel’ dan direct:

Totaal: € -